موظف نمودن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اجرای طرحهای فرهنگی و هنری در استان فارس
مصوب 1388,02,10
هیأت وزیران در جلسه مورخ 10 /2 /1388 که در مرکز استان فارس تشکیل شد، موافقت نمود:
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است با هماهنگی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و همکاری استانداری و با رعایت قوانین و مقررات مربوط، نسبت به اجرای تصمیمات زیر اقدام نماید:
۱- ایجاد ردیف مستقل طرح توسعه حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ (ع) در سال ۱۳۸۹.
۲- اختصاص مبلغ چهار میلیارد (4/۰۰۰/۰۰۰/000) ریال برای مرمت و تعمیر مساجد سطح استان از محل اعتبارات سازمان اوقاف و امور خیریه.
۳- اختصاص مبلغ سه میلیارد (3/۰۰۰/۰۰۰/000) ریال برای اجرای طرح توسعه آستان حضرت علی ابن حمزه (ع) از محل اعتبارات سازمان اوقاف و امور خیریه در سال ۱۳۸۸.
۴- اختصاص مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون (1/500/000/000) ریال برای تکمیل کتابخانه تخصصی حضرت سید علاءالدین حسین (ع) از محل اعتبارات سازمان اوقاف و امور خیریه در سال ۱۳۸۸.
۵- تأسیس دانشگاه جامع علوم و حدیث احمدی (ع) با تأمین فضای آموزشی توسط سازمان اوقاف و امور خیریه استان پس از اخذ مجوز شورای گسترش آموزش عالی کشور.
۶- اختصاص مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون (1/500/000/000) ریال برای تکمیل دانشکده علوم قرآنی در سال ۱۳۸۸ از محل اعتبارات سازمان اوقاف و امور خیریه.
۷- اختصاص مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون (1/500/000/000) ریال برای بهسازی و بازسازی بنای فرسوده بقاع سطح استان از محل اعتبارات سازمان اوقاف و امور خیریه.
۸- اختصاص مبلغ سه میلیارد (3/۰۰۰/۰۰۰/000) ریال برای کمک به مدارس علمیه برادران و خواهران استان توسط سازمان اوقاف و امور خیریه.
۹- مطالعه و احداث مجتمع فرهنگی آیت اله سید عبدالحسین لاری از سال ۱۳۸۹ پس از طی مراحل قانونی موضوع ماده (۳۲) قانون برنامه چهارم توسعه.
۱۰- مطالعه و احداث موزه هنرهای معاصر از سال ۱۳۸۹ پس از طی مراحل قانونی موضوع ماده (۳۲) قانون برنامه چهارم توسعه (تأمین زمین توسط استان انجام می شود).
۱۱- احداث و کمک به تکمیل و تجهیز کتابخانه ها و مجتمع های فرهنگی و هنری در استان (تأمین سی درصد اعتبار توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هفتاد درصد اعتبار احداث توسط استان) طی سال های ۱۳۸۸، ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰.
۱۲- اختصاص مبلغ بیست میلیارد (20/۰۰۰/۰۰۰/000) ریال برای کمک به فعالیت های فرهنگی – هنری و قرآنی – دینی طی سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹ و معادل همین اعتبار از سوی استان.
۱۳- تجهیز مراکز فرهنگی و هنری و کتابخانه های عمومی رئیسی و خاوران.
۱۴- اختصاص سیصد هزار جلد کتاب برای کتابخانه های سطح استان در سال ۱۳۸۸.
۱۵- کمک به راه اندازی پانصد کانون فرهنگی و هنری جدید مساجد در سطح استان.
۱۶- تأمین اعتبار برگزاری کنگره های بین المللی خوشنویسی جهان اسلام بزرگداشت میرزا احمد نی ریزی و سلمان فارسی در کازرون با مشارکت استان به نسبت مساوی.
۱۷- احداث دبیرستان معارف اسلامی از محل اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی در استهبان.
۱۸- احداث پژوهشکده قرآن و اهل بیت (ع) از محل اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی در استهبان.
۱۹- تشکیل کارگروهی به ریاست معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با عضویت وزیران فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسکن و شهرسازی، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رییس سازمان اوقاف و امور خیریه، استاندار فارس، نماینده مقام معظم رهبری در استان، یک نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رییس شورای شهر، شهردار شیراز و ده نفر از صاحب نظران حوزه علمیه، اساتید دانشگاه ها و شخصیت های فرهنگی استان به انتخاب شورای فرهنگی عمومی استان و تهیه راهبردهای کاربردی به منظور توسعه فرهنگی مذهبی شهر شیراز به عنوان سومین شهر مذهبی ایران با پیش بینی اعتبارات و تسهیلات مورد نیاز و پیشنهاد آن به هیأت وزیران ظرف شش ماه.
۲۰- اختصاص مبلغ پنجاه میلیارد (50/۰۰۰/۰۰۰/000) ریال برای مصلاها، مساجد، حوزه ها و مدارس علمیه از محل ردیف های متمرکز مربوط که در اختیار استاندار قرار می گیرد تا با نظر نماینده ولی فقیه در استان هزینه شود.
۲۱- اختصاص مبلغ ده میلیارد (10/۰۰۰/۰۰۰/000) ریال از محل اعتبارات نهاد ریاست جمهوری برای کمک به تکمیل مرکز فرهنگی – دینی مولی الموحدین (ع) تا با نظر نماینده ولی فقیه در استان هزینه شود.
۲۲- صدور مجوز تأسیس دانشکده علوم قرآنی در لارستان پس از طی مراحل قانونی.
پرویز داودی – معاون اول رییس جمهور