ماده ۶ - وظایف سازمان

بند 1

۱ - پیشنهاد سیاستهای کلان تبلیغات اسلامی – مردمی به مقام معظم رهبری جهت تصویب.

بند 2

۲ - انجام مطالعات و بررسیهای کاربردی در خصوص مسائل و نیازهای دینی و تبلیغی جامعه اسلامی و طراحی شیوه های تبلیغی نوین، فراگیر، غیرمستقیم و اثربخش و نیز احیاء روشهای سنتی سازگار با موازین اسلامی و حذف یا اصلاح شیوه های سنتی نامتناسب با ارزشهای اسلامی.

بند 3

3 - تحقیق و بررسی در خصوص شیوه ها و ترفندهای تبلیغاتی سوء و تهاجم فرهنگی علیه جامعه اسلامی و اتخاذ تدابیر لازم جهت خنثی سازی و مقابله با آنها و تنویر افکار عمومی.

بند 4

۴ - تاسیس مراکز و مؤسسات فرهنگی، هنری، آموزشی و اطلاع رسانی تخصصی بمنظور تأمین محتوا و منابع انسانی لازم.

بند 5

۵ - تبیین و شناساندن معارف و ارزشهای اسلامی و نیز مواضع اصولی جمهوری اسلامی برای عموم مردم، بویژه جوانان، از طریق تدوین و انتشار نشریات و کتب و انجام فعالیتهای سمعی و بصری و برگزاری سخنرانیهای تخصصی و عمومی با استفاده از فناوریهای نوین.

بند 6

۶ - تهیه و ارائه چارچوبها و شاخصهای معرف محصولات مطلوب فرهنگی و هنری و تهیه و عرضه فرآورده ها و آثار نمونه فرهنگی و هنری در جهت ارائه الگوهای مناسب به هنرمندان متعهد و انقلابی و حمایت از آنان.

بند 7

۷ - فراهم کردن شرایط و زمینه های مناسب برای فعالیت افراد و گروههای تأثیرگذار فرهنگی و هنری و ارائه تسهیلات و امکانات لازم برای عرضه آثار آنان در راستای گسترش تبلیغات اسلامی.

بند 8

۸ - کمک و همکاری با سازمانها، دستگاهها و شرکتهای مختلف دولتی و غیردولتی، بمنظور گسترش و تداوم تبلیغات اسلامی در آنها.

بند 9

۹ - تأسیس مراکز اطلاع رسانی تبلیغات اسلامی به منظور تبیین ارزشهای اسلامی و تحکیم باورهای اصیل دینی مردم و نیز پاسخگویی به سؤالات و شبهات آنها.

بند 10

۱۰ - برنامه ریزی، سازماندهی و پشتیبانی برای اعزام مبلغ به نقاط مورد نظر کشور با اولویت به مناطق محروم و دورافتاده با هماهنگی و همکاری سازمانهای مسئول و ذیربط.

بند 11

۱۱ - اقدام و کمک به برگزاری گردهمایی ها، جشنواره ها و یادواره ها و نمایشگاههای مردمی و تخصصی بمنظور ترویج و تبلیغ ارزشها و سنتهای اصیل اسلامی.

بند 12

۱۲ - هدایت و نظارت و عندالاقتضاء پشتیبانی و هماهنگی فعالیتهای تبلیغاتی و شعائر مذهبی مردم در جهت نیل به تحقق اهداف انقلاب اسلامی.

بند 13

۱۳ - تهیه و تنظیم سیاستهای تبلیغی سازمان، در چارچوب سیاست کلی نظام و چشم‌ انداز بیست ساله و متناسب با شرایط و اقتضای زمان و فضای اجتماعی و فرهنگی جامعه و اجرای کامل آنها پس از تصویب هیأت امناء.

بند 14

۱۴ - تحقیق و بررسی در خصوص شناخت دقیق ادیان مختلف بویژه مکاتب جعلی و استعماری و مقابله علمی، فکری و ریشه ای با آنها و نیز ارتقاء سطح آگاهی و بینش دینی مردم برای مواجهه استدلالی و منطقی با چنین پدیده های ضداسلامی.

بند 15

۱۵ - کمک به تأسیس، توسعه و تجهیز کتابخانه های مساجد، حسینیه ها، مدارس و مراکز آموزش عالی، تحقیقاتی و نیز مراکز اسلامی و فرهنگی در راستای توسعه تبلیغات اسلامی در آنها.

بند 16

۱۶ - جلب مشارکت و هدایت همکاریهای مردمی از طریق صدور مجوز تأسیس و ساماندهی کانونهای فرهنگی – تبلیغی، کانونهای قرآنی، تشکل های مذهبی و انجمن های اسلامی.

بند 17

۱۷ - نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم و اهتمام به آموزش همگانی قرآن کریم از طریق ساماندهی و حمایت از تشکلهای قرآنی مردمی.